Nå er tiden inne for å besøke Tigerstaden – velg lydbok til turen

Skal du få deg en skikkelig storbyferie, så hvorfor ikke velge Tigerstaden Oslo? Vår egen hovedstad som har så mye å by på. Med spennende historie, herlige severdigheter og ikke minst et yrende uteliv?

For å komme seg til Oslo kan du velge toget, men også selvfølgelig fly, ferje eller bil. Uansett hvordan du velger å komme deg til hovedstaden, så bør du velge deg ut en deilig avslappende lydbok å høre på. Sjekk ut mer på lydbøker.com et nettsted hvor du finner de beste lydbøkene.

Ta en oval helg for å lade batteriene i Oslo

Oslo er byen alltid med behagelig klima, mulighet for å se flott arkitektur og oppleve kultur. Len deg tilbake og la tankene fly mens du lytter til en lydbok av din favorittforfatter. En som beskriver Oslo`s gater utmerket er forfatteren Lars Søbye Christensen, men det fins flere. Både Olaf Duun, Harald Lorentzen og Jo Nesbø har fortryllet gatene vi alle elsker.

Besøk Youngstorvet, Frognerparken og Bygdøy Allé – eller bare sett deg ned på fortaus-kafé The Cakery. Fortær et måltid på WB Samson på Karl Johan, gaten der alt skjer.. For å se på livet og nyte god drikke. Lev deg inn i dette sammensurium av mennesker på søken etter noe. Kanskje en lydbok, eller en lydbok-app?

Finn roen med lydbok og drøm om severdighetene

Det er mye å se på i Oslo. Ta en tur på Ekebergsletta eller finn et museum. Ta en tur langs Akerselva for å se på gammel industri fusjonere med moderne hipster sjapper. La deg forføre av den byen du bare angrer på at du aldri flyttet til. For nå kan du lage din egen historie i denne vakre skjønne byen. Opplev Oslo fra Holmenkollen – eller ta en tur med ferja på fjorden. Oslo er byen som venter på at du skal komme på besøk!