Lei film på nettet med Plejmo

Plejmo er en ny og spennende tjeneste som baserer seg på filmleie på nett. Det er blitt slik at hverdagen for mange av oss er mer og mer basert på nettbruk, og man regner med å ha tilgang til det meste gjennom nettet.

Det er ikke bare nyheter og sosiale medier som kan finnes på nett, men det er også mulig å leie film. Det er en utrolig enkel og fin tjeneste, som trolig kommer til å falle i smak hos mange.

Filmleie blir ikke enklere

Det har skjedd for de fleste av oss at man sitter hjemme på en lørdagskveld og ønsker å se en god film, men filmkiosken har stengt. Hva gjør man da? Jo, man tar frem nettbrettet, datamaskinen eller mobil, og søker seg inn på Plejmos nettside. Plejmo er en nylansert nettside som gir brukerne tilgang til mange filmer, både nye og gamle. Løsningen ligger med andre ord bare noen tastetrykk unna. Når man først har kommet seg inn på nettsiden til Plejmo, så begynner letingen etter film. Det er mulig å søke opp én bestemt film etter navn for å se om den er tilgjengelig hos Plejmo. Hvis man er ute etter en skikkelig artig komedie, så er det også mulig å bla seg gjennom listen med komedier hos Plejmo. Er det de minste i huset som ønsker å se en film, så vil man også finne en fin liste over barnevennlige filmer.

Netflix på spådomskule

Hvordan fungerer tjenesten?

Det er utrolig enkelt å leie film fra plejmo. Først og fremst er det ikke nødvendig å tegne et abonnement for å leie film hos Plejmo. Det eneste man må gjøre for å komme i gang, er å lage seg en bruker. Det er rett og slett for å kunne logge inn på sin egen side når man skal leie film hos Plejmo. Når man finner en film man ønsker å se, må man betale prisen for filmen, og vips, så har man løsningen på en ellers kjedelig lørdagskveld.