Hva velger du?

Kasino

Feste og vedde? På mobilen ligger det en invitasjon til en tur på byen med dine bestevenner. På Ipaden er du klar for å vedde på kveldens fotballkamp. Hva gjør du?

Hvem har egentlig sagt at du må velge? Faktum er at i dag kan du faktisk gjøre begge deler! Du kan møte kompisene dine på et utested hvor de viser kampene, for eksempel i disse dager viser Horgans i Bogstadveien, alle VM kampene. Da kan du kombinere en hyggelig kveld med gutta, se fotball og følge med på Betsson odds på mobilen.

Ny teknologi gir økt tilgjengelighet

Det er helt utrolig hvordan ting fungerer i dag, alt kan gjøres på nettet og alle slags aktiviteter kan kombineres. Hele Oslo og flere av landets byer har en haug med sportsbarer hvor du kan se sport mens du og vennene dine nyter god øl og godt selskap.

Internett er en av tingene som har endret gamingbransjen totalt, og utviklingen av teknologien har gjort at alt som skjer på nettet er mer tilgjengelig. Mobiltelefonene har utviklet seg både med tanke på batteristørrelse og ytelse, noe som betyr at flere ting faktisk kan gjøres på mobilen i dag. Det er nesten blitt en egen liten data.

Ikke lengre bare brune puber

Før var det litt gamle, brune puber som tillot at kampene sto på men slik er det ikke lengre i dag. Det å spille og vedde har blitt stuerent og det betyr at flere tar fatt på det som en hyggelig hobby. Det er ingen som ser stygt på deg om du tar opp mobilen din for å sjekke oddsene eller legge inn et veddemål. Det er blitt mer dagligdags, allerede.

Den typiske gambleren har også endret seg. Ettersom det ikke er en uting å drive med gambling har flere typer mennesker prøvd ut det å spille på nett. Man trenger tross alt ikke vedde de store summene og så lenge man har kontroll på budsjett og ikke minst nøyaktig hvor mye man kan tillate seg å spille, er det ikke noen problem knyttet til det. Så ta med deg mobilen ut på byen og møt Betsson odds!