Fine sko til lave priser

Nå er det straks skolestart og det betyr at mange av oss skal i butikkene for å handle klær, sko og utstyr til skolestart. Enten til oss selv, eller til barna våre. Hvordan kan vi få det billigere?

Det er ikke så vanskelig som man skulle tro å handle klær og sko med god kvalitet, til lavere priser. Alt handler om å kunne bruke litt tid på research og litt på å vente på varene. Og når det gjelder noen ting som for eksempel sko, har du sider som gjør alt jobben for deg slik som Footmall.no.

Sammenligner priser

Footmall er en shoppingside hvor du finner de beste tilbudene på skoene nettopp du eller poden ønsker seg. De har en sammenligningstjeneste, hvor du kan se hvilke nettsider som har de absolutt laveste prisene. I enkelte tilfeller kan du spare så mye som opptil 90% på skoene du vil ha.

Fotballskoene i dag har alle mulige farger. Tom Høgli fikk oppmerksomhet på en landslagstrening i høst da han var eneste med svarte sko.

Fotball

Allsidig side

Dette er en sånn side som ikke bare har pensko eller sportsko. Her finner du alle former for sko, i alle slags størrelser, former og til både menn, kvinner og barn. Utvalget kan man ikke klage på ettersom det fines flere tusen par sko å velge i.

Hva er det typisk å kjøpe på høsten? Jo, gummistøvler, og noen som har vært veldig populære de siste årene er Hunter sine gummistøvler. På footmall sine sider finner du klassiske Hunter til 261 kr og det er et avslag på 37%. Andre merker du finner til lave priser er Dr.Martens og Vans.