Hvordan høst-garderoben ser ut!

Nok en ny høst står for døren, og høstens mote og trender er vist på catwalken for lengst. Hvilke items finner du i butikkene som danner basisen for denne sesongens garderobe? Og hvilke detaljer setter prikken over i-en? Kanskje eier du allerede noen godbiter fra tidligere sesonger, som du kan ta frem igjen?

høstmote

Fransk chic-stil!

Det er mange som gleder seg til å legge vekk bikinien og ta fram shoppingbagen for høstsesongen. På beina er det de dyriske skoene som gjelder. Her er garderoben preget av alligator-, slange- og leopardflekkete mønstre. Er du biker-chic, kan du glede deg over litt mer feminine bikerjakker i sort. De kan brukes til det meste av de andre plaggene du vil kle deg med i høst.

Du finner de viktorianske blusene i både kjedeforretninger som Zara og hos designere som Isabel Marant. Den hvite blusen vil du style med mørker farger og grove materialer for å få den ekstra godt fram. Et annet plagg du ønsker å ha i garderoben denne høsten, er skjørt i plissé. Velg et skjørt med fasong som passer din kropp, og kombiner med en grå collegegenser eller klassisk hvit tee.

Liker du å skille deg ut, vil du elske høstens mote og trender. Buksene kan gjerne skille seg litt ut, og antrekket går i typisk fransk chic-stil. Du vil ikke fryse om kvelden når det er lag på lag som gjelder. Håret skal settes i en hestehale, og sminken skal være nøytral.

Solfarget hud eller solpudder?

Noen klassikere som går igjen, er skarpe snitt og sort og hvitt, lange øredobber og litt rouge i kinnene. Et typisk plagg er den hvite skjortekjolen, slik at du kan vise fram sommerhuden kombinert med enkle, sorte sandaler. Ønsker du litt mørkere hud, vil solpudderet komme godt med. På håndleddene vil lekre, elegante armbånd gjøre helheten komplett.

Uansett lommebok vil du finne den ultimate, hvite it-veska, både i de dyrere designerbutikkene og franchiseforretningene. Finn de stoffene, mønstrene og fargene du liker best, og handle klær ut fra egen smak. Her gjelder lag på lag som en ekte pariser-chic!