Kle deg for en helaften i Oslo

Oslo byr på et pulserende uteliv med mange nattklubber og barer. Enkelte utsteder stiller strengere krav til bekledning enn andre, og slipper ikke inn kunder i pyjamasbukse eller grilldress. Det sier også seg selv at arbeidsklær og treningstøy bør bli liggende hjemme. Dørvakter legger i tillegg merke til hvilke sko du har på deg. Særlig om du tenker deg inn på et finere sted, er det lov å pimpe seg opp litt.

Du kommer langt med for eksempel hvit skjorte og dressbukse i sort eller khaki. Brune eller sorte dressko, som i tillegg er rene, bør du også ha på. Ellers er hva som regnes som moteriktig noe som kommer og går, og kan variere fra ett sted til et annet. Det er de unge som setter trenden, og derfor er det en idé å høre med unge kreative sjeler i Oslo for å få nye impulser.

Skill deg ut i mengden

Skal du ta deg ut og bli lagt merke til, skader det heller ikke å utsmykke seg med noen pyntegjenstander som skaper blikkfang – og er gode samtalestartere for når du møter nye mennesker på byen. Her snakker vi iøynefallende halskjeder, kule armbånd og glitrende mansjettknapper. Invester i din egen personlige stil og kjøp mansjettknapper her for en god pris.

Vis at du kan kle deg

Det er ikke noe gøy å stå i kø for å komme inn på et utested, bare for å bli nektet inngang fordi dørvakten synes at du, eller noen av vennene dine, ikke oppfyller stedets kleskode. Da er det bedre å bruke litt på å finne ut hva du skal ha på deg på forhånd, særlig om du og gjengen skal være ute hele kvelden. Det er bedre å bruke for mye tid på å pimpe seg opp, enn for lite. Du gjør deg selv mer attraktiv når du viser at du kan kle deg.

På byen er det altså finstas som gjelder, særlig om du vil inn på et bedre sted. Kler du deg pent og steller deg selv på best mulig måte, har du det beste utgangspunktet for en vellykket helaften i Tigerstadens yrende uteliv.