Høstens luer

Skal du kjøpe lue til høsten? Vi gir deg oversikten over årets luetrender!

Endelig er det høst med alt det innebærer av kos, stearinlys og ullpledd. De fleste kler på seg litt mer, sommeren er jo tross alt over. Frem fra skapene kommer luer, skjerf og hansker. Men om du føler at dine luer, hansker og skjerf er noe møllspiste, så kan det være greit å kjøpe nytt.

Vær kreativ!

Er du en av de som tror at du virkelig må kjøpe luer i en av kjedebutikkene i byen der du bor? Ikke fortvil, du kan faktisk kjøpe luer på nett. På denne måten kan du få litt mer unike luer og du kan få dem billigere. Det er for eksempel stadig mer populært med hjemmestrikka luer. Har du ikke tålmodighet til det, finnes det kjempe mange fine luer å velge mellom, for eksempel hos hatstore.

Høstens luer

Høstens luer skal være løse og ledige, hvilket fungerer veldig fint både til hverdags og fest. Du slipper å få hårfrisyren trykket ned av superstramme luer. Stoffet skal gjerne være Kashmir, ettersom det er tynt stoff men allikevel varmt og godt.

Ikke vær redd for luer med spennende mønster og detaljer. I år er det lov å leke seg med mønstre og detaljer som gir nettopp deg og din lue en unik look. Om du ikke strikker lua selv, kan du kjøpe en lue og legge til din egen touch for å få en kul lue.

Hjemmestrikka lue

Alternativer

Hvis du er en av de som ikke kan fordra å gå med luer? Da kan det lønne seg å sjekke ut litt hårbånd og ørevarmere. Også her er det bare fantasien som setter grenser. Velg kule farger som passer til yttertøyet ditt og som komplimenterer deg. Lag selv eller få noen til å lage for deg slik at du kan få noe litt annerledes.

Når snøen og kulden kommer er store luer, gjerne med pels eller imitasjon. Luene skal være store, gjerne aviatorluer og bjørneluer. Det skal være masse spreke farger og liker du best ensfargede, gå for hvit eller olivenfarget lue!